google-site-verification=EsxKhVqJjKBrRQdIXifMpSWDHifBPWRYJp0x0MrMGtE

MASSAGEBEHANDLINGAR

Priser från 1 augusti 2022

Massage 25 min - 450  Kr 
Halvkroppsmassage

10 -Kort 4 200 kr

Massage 50 min -  650 Kr
Helkroppsmassage 
10 - Kort 6 200 kr

Massage 80 min - 850 Kr
Extra lång helkroppsmassage

Lymfmassage
80 min-
990 Kr
Lymfmassage över hela kroppen


Lymfmassage 

50 min - 695 Kr
Lymfmassage på specifikt problemområde tex armar eller ben
Laserbehandling

15 min - 250 kr

Specifikt problemområde tex axel/knä/hälsena mm. Dessa behandlingar går ej att boka online. 
Lägger vi till laser i din 25/50 eller 80 min massagebehandling ingår laser i priset för den behandlingen.Effekter av massage

Snabbare återhämtning - En ansträngd muskel återhämtar sig snabbare genom massage. Ämnesomsättningen i musklerna påverkas positivt, "slagg" fraktas bort. Detta ger möjlighet till intensivare träning för idrottaren, som på så sätt får möjlighet att höja sin prestation.

Smärtlindring / Rehabilitering - Genom att stimulera tryck- och beröringsreceptorer i huden sker en smärtdämpning i de aktuella musklerna. Massage befrämjar även cirkulationen i musklerna. Spända och smärtande muskler kan bero på en störd cirkulation. Massage kan fördubbla blodflödet i musklerna. Läkprocessen av vissa muskelskador påskyndas av massage. Genom massage kan utbredningen av ärrvävnad begränsas. Massage ger på så sätt en snabbare och bättre rehabilitering.

Välbefinnande - Massage ger psykiskt välbefinnande genom att antistresshormonet oxytocin frigörs vid beröring, vilket ger en lugnande och avslappnande effekt.